top-foto-vlees-van-kees
menu

Slagerij Ridder
Beverhof 37
1941 EC Beverwijk

0251-225765
info@vleesvankees.nl

 

Het is ook mogelijk om je bestelling online te plaatsen en thuis te laten bezorgen!

Naar onze webshop

Belegde broodjes laten bezorgen in Beverwijk

  • Bezorging tot 19u
  • Ruim aanbod vlees aan topkwaliteit
  • Snelle en flexibele bezorgservice

Voor een lekkere lunch bij u thuis of op kantoor in regio IJmuiden kunt u vers belegde broodjes laten bezorgen door een specialist in Beverwijk. Slagerij Ridder Vlees van Kees is een begrip als het gaat om kwaliteit op het gebied van vlees(waren), maar ook op het gebied van vers ambachtelijk belegde broodjes. Deze zijn zeer rijk gevuld (liever iets meer belegd dan iets minder) en vinden gretig hun aftrek bij de consument.

Wilt u graag lunch bestellen?

Laat u vers belegde broodjes bezorgen met onze bezorgservice in Beverwijk

Een zeer belangrijke succesfactor tijdens het bezorgen van onze belegde broodjes in regio IJmuiden is de snelle en flexibele service die wij onze klanten kunnen bieden. Als een klant ’s ochtends om 11.00 uur belt, omdat hij een uur later 450 belegde broodjes nodig heeft, leveren wij die met een van onze bussen. Onze enthousiaste verkopers luisteren graag naar uw wensen en zorgen ervoor dat uw bestelling snel en vakkundig verwerkt wordt. Wij komen de belegde broodjes voor de lunch graag bezorgen bij u in of nabij Beverwijk en IJmuiden. Betreft het een speciale gelegenheid? Dan is het wellicht een idee om hapjes te laten bezorgen door onze medewerkers. Hierdoor geniet u van lekkere kleinigheden en proeft u unieke producten.

Ontdek hier hoe u moet bestellen

Wanneer u graag belegde broodjes wilt laten bezorgen in Beverwijk of IJmuiden, bestelt u de broodjes eenvoudig in onze webshop. U kunt uw bestelling ook faxen naar 0251214697 of per e-mail versturen naar info@vleesvankees.nl. Indien u nog vragen heeft over het bezorgen van belegde broodjes in Beverwijk of IJmuiden, kunt u het best even bellen naar 0251-225765 of ons contactformulier invullen.

Openingstijden

maandag 8.00 - 18.00 uur
dinsdag 8.00 - 18.00 uur
woensdag 8.00 - 18.00 uur
donderdag 8.00 - 18.00 uur
vrijdag 8.00 - 18.00 uur
zaterdag 8.00 - 17.00 uur
zondag gesloten

Over Slagerij Ridder