Slider
menu

Slagerij Ridder
Beverhof 37
1941 EC Beverwijk

0251-225765
info@vleesvankees.nl

Bestellijst in XLS
Bestellijst in PDF

 


 

Vanaf oktober 2019 is het mogelijk om je bestelling online te plaatsen en thuis te laten bezorgen!

Naar onze webshop

Catering

  • Bezorging tot 19u
  • Ruim aanbod vlees aan topkwaliteit
  • Snelle en flexibele bezorgservice

Op het gebied van catering zijn wij een van dé specialisten in de regio Beverwijk en Heemskerk. Of u nu een feest, zakelijk evenement of andere gelegenheid heeft, wij staan graag voor u klaar. Heeft u binnenkort een feest op de planning staan en heeft u nog geen cateraar geregeld? Loop dan eens binnen bij Slagerij Ridder Vlees van Kees en bespreek de mogelijkheden met ons. Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt!

U heeft vele mogelijkheden op het gebied van catering in Beverwijk en Heemskerk

Heeft u een feestje of is er een andere gelegenheid in Beverwijk of Heemskerk waarbij u catering kunt gebruiken? Wij verzorgen de volledige gelegenheid voor u, van eten en drinken tot aan de partytent. Denk aan heerlijke hapjes of ons super saté arrangement. Onze catering is geschikt voor 20 tot en met 500 personen. Wij verzorgen zowel warme als koude gerechten; we bezorgen en halen het weer op. Zo heeft u er totaal geen omkijken naar. Wij ontzorgen u volledig, zodat u lekker kunt genieten van uw gezelschap.

Wilt u graag catering bestellen?

Is een barbecuecateraar iets voor u en uw gezelschap?

Naast hapjes en kleine gerechten kunt u ook kiezen voor vele andere mogelijkheden op het gebied van catering in de buurt van Beverwijk en Heemskerk. Zo is het bij onze slagerij mogelijk om een barbecuecateraar in te schakelen voor uw evenement. Onze barbecuecateraar bereidt het lekkerste vlees voor u en zorgt ook voor andere barbecuebenodigdheden als salades en sauzen. U geniet van kwalitatief hoogstaand vlees, bereid met de beste ingrediënten.

Profiteer van onze cateringdiensten

Heeft u interesse in onze diensten gericht op catering in Beverwijk of Heemskerk? Kom gerust een keer langs in onze slagerij in winkelcentrum Beverhof of bel ons op telefoonnummer 0251-225765. Wij helpen u graag verder!

Openingstijden

maandag 8.00 - 18.00 uur
dinsdag 8.00 - 18.00 uur
woensdag 8.00 - 18.00 uur
donderdag 8.00 - 18.00 uur
vrijdag 8.00 - 18.00 uur
zaterdag 8.00 - 17.00 uur
zondag gesloten

Over Slagerij Ridder