top-foto-vlees-van-kees
menu

Slagerij Ridder
Beverhof 37
1941 EC Beverwijk

0251-225765
info@vleesvankees.nl

 

Het is ook mogelijk om je bestelling online te plaatsen en thuis te laten bezorgen!

Naar onze webshop

Een heerlijke lunch laten bezorgen in Beverwijk

  • Bezorging tot 19u
  • Ruim aanbod vlees aan topkwaliteit
  • Snelle en flexibele bezorgservice

Een lunch bestellen en laten bezorgen is een van de vele mogelijkheden van onze slagerij in Beverwijk. Wilt u uw vrienden, familie, collega’s of ander gezelschap trakteren op een heerlijke lunch? Dan schakelt u ons in! Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag om een goede lunch samen te stellen. In ons ruime assortiment vindt u verschillende lekkere hapjes, schotels, broodjes en andere lekkere etenswaren. Kortom, er is voor iedereen wel iets lekkers verkrijgbaar!

Wij komen uw lunch graag bezorgen in of nabij Beverwijk

Bij het bestellen van een lunch bij onze slagerij in Beverwijk heeft u diverse mogelijkheden. Als u tussen 8.00 en 18.00 uur bestelt, kunt u belegde broodjes laten bezorgen. Wij beschikken over een bestellijst met diverse soorten ambachtelijk belegde broodjes. Wanneer u een keer iets speciaals wilt doen voor de lunch, is het wellicht een idee om hapjes te laten bezorgen. Zo heeft u de mogelijkheid om diverse lekkernijen te proeven. Wat uw voorkeur ook heeft, wij komen de lunch graag bezorgen bij u op locatie in de regio Beverwijk.

Wilt u graag lunch bestellen?

Ook voor een complete barbecue komt u naar ons

Naast het bestellen en laten bezorgen van een lunch bieden wij nog veel andere diensten aan in de omgeving van Beverwijk. Wilt u graag alles voor de barbecue bestellen bij een specialist? Bij ons is het mogelijk om complete schotels te bestellen met vlees, salades en saus. Wij voorzien u van al het eten dat u bij uw barbecue wilt, zodat u onbezorgd kunt genieten met uw gezelschap.

Bestel online of in onze slagerij

Het bestellen van een heerlijke lunch doet u in onze gezellige slagerij in Beverwijk of online in onze webshop. Heeft u nog vragen over onze diensten, bijvoorbeeld over het bezorgen van uw lunch in de regio Beverwijk? Neem dan contact met ons op via 0251-225765.

Openingstijden

maandag 8.00 - 18.00 uur
dinsdag 8.00 - 18.00 uur
woensdag 8.00 - 18.00 uur
donderdag 8.00 - 18.00 uur
vrijdag 8.00 - 18.00 uur
zaterdag 8.00 - 17.00 uur
zondag gesloten

Over Slagerij Ridder